Recent content by 308boy

  1. 308boy

    Wanted: Suzuki Jimny

    Join the forum, https://www.bigjimny.com/index.php/forum/index There are classifieds within
  2. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    I aplogise for not responding earlier to this. Life got in the way. having looked through the scope this morning I can categorically state it is an A4 reticle as seen in the hyperlink above. Cheers
  3. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    Schmidt Bender - Riflescopes - Hunting - 2.5-10x56 Klassik I think it is an A4 reticle as seen in the hyperlink above. Previously I thought is was an A7 which i think is thinner. Will triple check again tonight cheers
  4. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    Friday bump - can’t believe that no one wants this. Lots have never looked through these scopes obviously. Schmidt and Bender make Riflescopes - nothing else, that’s what they excel in.
  5. 308boy

    Police Scotland

    Cheers
  6. 308boy

    Police Scotland

    Anyone know who replaced Chief Inspector Fraser Lamb as the head of Firearms Licencing in Scotland when he retired? Thanks
  7. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    Weekend bump
  8. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    Monday bump - will listen to offers above £500 or it goes on FleaBay
  9. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    All the info is available on the S&B web-site. The clicks are like all european scopes 1cm at a time. And I am sure this is first focal plane as seen on the image from S&B Optically these are fantastic, especially at low light on the hill or woodland situations. Schmidt Bender -...
  10. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    weekend bump, best hill stalking scope IHMO - you could beat the beasties to death with an S&B and it would not lose zero...
  11. 308boy

    Sold: Sauer 202 outback 308

    Sold to Woodmaster. Thank you very much.
  12. 308boy

    Sold: Sauer 202 outback 308

    It is with a very heavy heart that I have to put my staking rifle up for sale. Bought by myself in 2011 (original paperwork) and used sparingly, I simply can not justify having it. it comes ready to go, everything in the pictures you will get. Scope is and S&B 2.5-10x56 on Warne mounts and...
  13. 308boy

    Sold: Schmidt & Bender 2.5-10x56

    I have for sale my spare stalking scope. This was taken off the rifle and sent to S&B for servicing and never outback on as I have been using another. So as you can see it is still in in the box with the paperwork for the service etc. The work was just short of €300 and it is as good as new...
  14. 308boy

    Sold: Browning X-Bolt Stainless Stalker 223 -Complete foxing rig

    Sold this locally to a new shooter. Happy days.
  15. 308boy

    docter scopes

    I have used this before with my Docter scope service@harald-ros.de Gerate-service & montage harald ros coburger Strasse 71 98673 Eisfeld Germany email them with serial numbers first

Top