Results 1 to 8 of 8

Thread: Anyone use an iPad

  1. #1

    Anyone use an iPad

    Sometimes use the kids iPad, works ok on the other forums i use but i can't reply to any posts on here. I'm sure i used to be able to reply with. Has something changed on this site or do i need to do something to the ipad settings?
    Al

  2. #2
    I am answering this from my iPad so I have no problems at all. I had no problems with the previous iPad OS either, so I am afraid I can't help other than to say it will work.

    One day I want to be as wonderful as my dogs think i am .....

  3. #3
    We have just been given them from Vodafone with i phone 4s

  4. #4
    I use a iPad on this site too with no problem and I can not see what your problem could be,

    Garry

  5. #5
    I've tested the site with an iPad too and no problems. Can you be more specific about the problem?

    Alex

  6. #6
    Quote Originally Posted by csl View Post
    I've tested the site with an iPad too and no problems. Can you be more specific about the problem?

    Alex
    when i tap the reply option, box appears, tap it to get the cursor then the box disappears. But i can type in the title box if its a new topic i'm starting. It's fine on every other site, its just this one i have problems
    Al

  7. #7
    Can you try clearing your cache and then try the site again:

    Clear Temporary Internet Files - iPad / iPad 2

  8. #8
    Thanks csl,that's done the trick
    Al

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •