harkila

  1. C

    Sold: Harkila Quilted Gamekeeper style jacket

    As description, this is a similar jacket to the old Barbour Gamekeeper, suede shoulder patches, elasticated cuffs, quilted body, size medium. In very good, worn condition, no rips or tears that I can see. Usual Harkila quality. Looking for £65 posted.
  2. Krabryn

    Sold: Harkila Bum Bag

    Approx 4 years old, little used in as new condition, green Cordura, 2 main zipped compartments, 'folding comfort pad' for high seat on integral lanyard. Ideal Xmas present at economical price hence: - £35 posted UK mainland
  3. Krabryn

    Sold: Harkila Roe Sack

    Not used my roe sack for a year so selling it off. Only lightly used and in excellent condition with heavy gauge waterproof liner, 1 small mouse hole in side pocket as it sought emergency Kendal Mint Cake larder, happy obese mouse not included! Model is the version with the compressible side...
  4. P

    Sold: Harkila Ultimate Trousers

    Purchased two pair of these Harkila Ultimate Trousers hoping they would fit. Unfortunately, they do not. By time I got around to trying one of them it was too late to send them back for refund. Both size EU58 1 x Brand new pair with tags and in bag - £83.50 plus postage. Saving of almost £100...
  5. tjm160

    Sold: Harkila Ingels Trousers - Willow Green - C60 Waist 116cm (46") - Leg 89cm (35")

    Harkila Ingels Trousers - Willow Green - C60 Waist 116cm (46") - Leg 89cm (35") worn once in the summer and not keen on fit and found too warm for warmer UK weather. I would personally class them more as suitable for Autumn/Spring. Washed and offered at a substantial reduction from their...
  6. tjm160

    Sold: Harkila Forester 17 Inch Zip 5mm H-Vent Wellingtons - Dark Olive Size 10 EUR 44

    Harkila Forester 17 Inch Zip 5mm H-Vent Wellingtons - Dark Olive, UK Size 10, EUR 44, as new, worn on just a handful of walks only to find slightly too small. £100 posted. Harkila Forester 17 Inch ZIP 5mm H-Vent Wellingtons, Neoprene insulated rubber boot with breathable liner and very...
  7. C

    Sold: Harkila Optifade Camouflage Hats & Gloves

    I’ve moved my Harkila Optifade Pro Hunter Suit on, so these items are needing a new home. Harkila Optifade Gore Windstopper Beanie hat in XL, new without tags. Never worn. Harkila Optifade Gloves, Medium again new and never worn Harkila Optifade Gore Windstopper Skip hat in one size, new and...
  8. C

    Sold: Harkila Stealth Optifade GoreTex Jacket & Trousers- Size 52 (42-44 & 36")

    Harkila Stealth Optifade GoreTex Short Jacket & Trousers- Size 52 (42-44 & 36") Jacket has been worn once, the Trousers are still in the wrapper, mint condition and this really is a bargain. I’m looking to gather some cash to fund a new rifle, with too much kit, these will never be worn. The...
  9. tjm160

    Sold: Harkila Edward Lightweight Gore-tex Waterproof Trousers C58 (42")

    Harkila Edward Lightweight Gore-tex Waterproof Trousers C58 (42") in excellent condition, worn just a handful of times until (ahem) outgrown :oops: Please note that the fabric is very lightweight and will not stand up to heavy use. These are best worn when not planning to be crawling through...
  10. Cawdor118

    Sold: Harkins Pro Hunter X Jacket - Euro size 56

    *Harkila As above - virtually new condition. Green Never worn outside as it's slightly too big. No tags though. Would suit a UK 48-50 £270 posted
  11. tjm160

    Sold: Complete Kids Quality Seeland / Harkila Age 8 Shooting Outfit

    Complete Kids quality Seeland / Harkila Age 8 Shooting Outfit, all in very good barely worn condition with no rips, tears or pulls. Was carefully put together to keep my son warm and dry. The Seeland Woodcock Tousers and Jacket are the best / most waterproof available in childrens size. All...
  12. Y

    Harkila kit and retailer customer service

    Hello all. This is not a rant, but just to keep everyone informed. I have had a failry negative expereice with three pairs of Harkila wellies. I wear wellingtons on a daily basis as home and last June I decided to buy some wellies with better support and warmth and grip than what I have had...
  13. R

    Rugged & Tough Hockliffe have Relocated to Milton Keynes MK12 6HS

    We are delighted to announce that we have now relocated to a bigger store in Milton Keynes. We are at the Stacey Bushes Trade Centre MK12 6HS, behind Screwfix and Toolstation and at the opposite end to Fishing Republic, across the corner from Corley Cycles. The new store is 15-20 minutes from...
  14. SauerJohn

    Sold: Harkila PRO HUNTER Trousers for Sale

    I bought these trousers at the begining of the 2015 season, and due to illness I have not been out at all. I have worn them a couple of times to walk the dog only when the weather was bad. They are as new. no scratches scuffs, marks or anything. these are hyst the same as the day I purchased...
  15. tjm160

    Sold: Harkila Big Game GTX 8" Stalking Boots EUR size 45, UK 11

    Selling up, although I shall probably live to regret this particular sale. Harkila Big Game GTX 8" Stalking Boots EUR size 45, UK 11, in excellent barely worn condition, only used for shooting and have covered perhaps 80-miles in total. Washed off after each trip and regularly treated with...
  16. Radar_UK

    Sold: Harkila Pro Hunter Trousers - Size 58

    Excellent condition, no damage/tears/rips etc. Zips & fastenings all good. You already know how good this kit is so I don't need to say more - only selling as they're too big for me now. £150 posted
  17. R

    Rugged & Tough Harkila & Seeland Dealers What that means for you?

    Just thought I would raise this as we have had a few instances recently that knocked a couple of our customers off their feet.. As official dealers, we represent both Harkila, Seeland Jack Pyke etc in our local community. We are here to help, even if you did not buy from us! Being a dealer is...
  18. R

    Pre Autumn Clearance Sale now On

    Grab a Bargain or Two... We are just preparing for the new season stock arriving and are clearing out some of last seasons over stocks. We don't have massive depth or breadth of sizes, so if the size is shaded out, that is it gone. (Core lines in Clearance are being replenished with new fresh...
  19. tjm160

    Sold: Harkila Mountain Trek trousers size C56 (38") BNWT

    Brand new Harkila Mountain Trek trousers size C56 (38") £80 delivered. An impulse buy from another member, but I can't justify two pairs of summer stalking trousers for the amount I get out and I'm quite happy with my very similar Harkila Trial Trousers.
  20. R

    Win a Harkila Grit Reversible Jacket worth £499.99

    Hi Members. We wanted you all to have a chance to win this too, here is the link to enter the competition. We love the Harkila Grit range and as it is reversible you get two for the price of one. Optifade camo on the inside and green on the outsite, or of course reversed. We carry this in...

Top