night vision

  1. C

    Sold: Yukon Photon RT 6x50s Night Vision Scope with additional Pulsar X850 IR Illuminator - BARGAIN

    Yukon Photon RT 6x50s Night Vision Scope with additional Pulsar X850 IR Illuminator Brand New units, bought late last year and never mounted, never even been out, I’m trying to fund a pair of Rangefinder Binoculars or Rangefinding scope, so these are up for sale. Looking for £375.00 posted...
  2. W

    Sold: Drone Pro Rail

    after selling my drone i have a very nice rail for sale. it is stainless steel 0moa extended to give perfect eye relief. its identical to the below. https://www.nightmaster.co.uk/products/apex-uk-tikka-t3-stainless-steel will only fit the tikka t3 as far as i am aware, comes with all the...
  3. dmouland

    Sold: Archer night vision add-on Grade A Gen 3 with accessories inc PBIR £1450

    SOLD Archer NV add-on grade A Gen 3 - no spots, excellent working condition. One scratch on the part where you can add IR. Comes with bayonet attachment, one insert (These brand new from Starlight are £2999) and a PBIR X illuminator (IR) (that was £100 new) £1450 inc delivery (no...
  4. palframan5

    Night vision

    I am wanting to buy night vision which have the green image, are all the nv with the green images the gen1 gen2 etc and all the black and white image digital nv? many thanks richard
  5. dmouland

    For Sale: Bushnell Equinox night vision spotter

    Private/commission sale (no return available) Bushnell Equinox z 6 x 50 Night vision spotter with Tracer LED-RAY 400IR £187.50 posted Very good used condition rarely used since new On-board IR but picatinny rail for additional IR Day colour picture with night mode Recording ability if...
  6. dmouland

    Best scope with Archer?

    Hi all, Seen similar older posts but as scope tech keeps moving on, thought I would ask the question now. Looking along the lines of: Zeiss V4 with 3 or 4 x starting mag with a 56 lens or Swarovski z6 (non ill) 2.5 - 15 with a 56 lens or Schmidt bender 2.5- 10 x 56 (classic type) Now...
  7. T

    Sold: Armasight Drone pro 15x OLED NV

    Armasight Drone pro 15x AMOLED NV For sale Armasight Drone pro 15x with the better AMOLED screen bought this January from sure24 so still in warranty , one of the best bits of NV kit out there. Comes as shown with IR box batteries and charger etc , very good condition and perfect working order...
  8. dmouland

    Sold: Night vision Scope Pulsar Argus LRF Gen 2 +

    Pulsar Argus 4 x 60 LRF GEN 2 + NV SCOPE. (Not to be confused with an older Pulsar Phantom unit) Electronic reticle. Gen 2+ tube. Built on rangefinder. Built on IR. Can work well passively without the IR on clear nights. Attaches to a rail. Comes with original boxes, full warranty and...
  9. dmouland

    Sold: Pulsar n355 nv

    Pulsar n355 nv scope. £1000 inc tracked courier. Perfect condition, used 3 times. Very good scope but changing set-ups and only wanted to try it out, hence sale. Comes with original box. Battery charger still wrapped as just used the one for my thermal scope. Please contact if interested.
  10. J

    Jason - new to the forum

    I'm new to the forum and I live in the UK. I'm joining to share my knowledge on night vision and thermal equipment, as I work for FLIR and can offer some useful advise for those who would like it. Also good to see what is going on out there in the hunting communities.
  11. Lewis T3

    Sold: Starlight Archer Grade D - Drangon Fly - Spare Bayonet

    Hello, I have for sale a very clear Archer Grade D. I upgraded to a Longbow XD4 and held on to the archer but it’s been sat at home not getting used so must go to a new home. £1250 for the unit and one bayonet and shims Dragon Fly IR £150 Spare bayonet £50 preferably sell as a...
  12. A

    For Sale: Maxi Kite 2 Gen 3 Night Vision Scope

    MAXI KITE 2 GEN3 NIGHT VISION SCOPE I am selling my MaxiKite 2 gen3 scope, reason for sale as it's just not getting used and due to illness and lack of use it's an expensive toy to have gathering dust!! • Chevron Reticle • Fixing - Picatinny Rail • 1/2 Clicks • Magnification x6 - field of...
  13. A

    Maxi Kite 2 Gen 3 Night Vision Scope

    FOR SALE:- MAXI KITE 2 GEN3 NIGHT VISION SCOPE I am selling my MaxiKite 2 gen3 scope, reason for sale as it's just not getting used and due to illness and lack of use it's an expensive toy to have gathering dust!! • Chevron Reticle • Fixing - Picatinny Rail • 1/2 Clicks • Magnification x6 -...
  14. dmouland

    Sold: Photon RT nv scope and Burris XTR mounts with inserts

    Photon RT Nightvision digital scope. 6 x 50 model with onboard recording and magnification of 6 x and 12 x. Comes with original box and booklet, great working condition. Comes with Burris XTR mounts and inserts (Allows additional elevation if required) . They come as a set, not splitting...
  15. dmouland

    Sold: Atn xsight extended battery pack

    Rechargeable battery pack for ATN Xsight, lasts many hours, lightly used and comes with original box. £70 posted.
  16. dmouland

    Sold: Full Night vision scope set-up £700

    ATN XSIGHT 2 HD 3 -14 MODEL - Fully set up and ready to mount. With the following: EXTENDED LIFE BATTERY PACK THAT STRAPS TO STOCK NIGHT MASTER ADJUSTABLE MOUNT FOR IR EVO 67 IR FROM TORCH FACTORY DOVETAIL TO WEAVER STYLE CONVERSION RAIL 8GB MICRO SD MEMORY CARD WITH THE LATEST ATN UPDATE...
  17. A J

    For Sale: Ward D800L Digital Night Vision

    Ward D800L digital night vision unit. Used very successfully for one night, but I now require a dedicated thermal setup, so I need the funds. :???: The D800 is as good as digital units get and one of the most versatile night vision units on the market. Ward D800L (with mains charging unit and...
  18. G

    For Sale: FLIR Scout PS32 (Thermal Imager)

    Ok I am selling my Thermal Imager. FLIR Scout PS32, working perfect and the condition is indicated in the photos. (Condition is good /very good). Anyone that is interested I recommend you come and try it out. PM me for details £1,000 The Tech stuff- The compact, lightweight FLIR Scout II 320...
  19. T

    Sold: Yukon Photon XT & Yukon MPR

    Hi, Brand new ( warranty replacement ) YUKON PHOTON 4.6 only been out of the box to test & check also Yukon MPR - used , but has the leads & charger , also 1 made lead to help connect to the Photon, have not used it for a while other than to check for pics i am am also throwing in the...
  20. dmouland

    For Sale: ATN X-Sight 11 HD 3 - 14 model nv scope with unopened battery pack

    Looking for £660 including special delivery postage Great night vision and day scope. All in great condition and working well. ATN battery pack hasn't even been opened. I used AA lithium batteries. Comes with: the original kit, including the IR torch and sunshield. I have also included a...

Top