photon

  1. R. Macleod & Son

    Sold: EX DEMO PHOTON XT 6.5x50 only £299.00

    EX DEMO PHOTON XT 6.5x50 only £299.00 in as new condition Sales@rmacleod.co.uk 01862892171
  2. R. Macleod & Son

    For Sale: YUKON PHOTON RT 6x50

    YUKON PHOTON RT 6x50 now available for next day delivery. For our best price contact now on 01862892171
  3. D

    Sold: Yukon Photon 6.5x50 XT with Yukon doubler

    Yukon Photon 6.5x50 XT with Yukon doubler Selling this as I have since bought a drone pro. It is in perfect condition as new, with box and storage bag. Will include scope picatinny mount for an external IR and some cheap mounts which are currently on it. The doubler is practically brand new...
  4. G

    Sold: Photon XT 6.5 x50

    As new Photon XT 6.5 x 50 with Nightmaster Illuminator £425
  5. D

    Sold: Yukon Photon 6.5x50 XT

    Looking for a Yukon Photon XT 6.5x50 and if possible would prefer with doubler. Many thanks!
  6. D

    Sold: Yukon Photon 6.5x50 XT Extreme modded

    Selling my Yukon Photon XT extreme modded scope as I am upgrading. It will come with 2 lenses Pentax 135mm f1:2.8 Helios 58mm F2 Includes adaptor, original box etc. Works great. the 135mm provides roughly 11-12x mag and the 58mm provides around 5-6x Mag No mounts or external IR's...
  7. D

    For Sale: Photon XT 50mm Lens

    I now have available my photon XT's spare lens as I have done the 'xtreme' mod to mine. It has the lock ring on the end removed ready for a doubler to be fitted. It does have some minor marks to the end ring, but not visible with the flip cap fitted. Glass looks good with no marks. It's the 50mm...
  8. dmouland

    Sold: Ludicrous Lumens Sunranger Illuminator

    Ludicrous Lumens Sunranger Illuminator (IR LED torch for night vision) Excellent illuminator, with photon on a clear night and on full focus, can view over 400 yards. £55 posted
  9. dmouland

    Sold: Photon RT nv scope and Burris XTR mounts with inserts

    Photon RT Nightvision digital scope. 6 x 50 model with onboard recording and magnification of 6 x and 12 x. Comes with original box and booklet, great working condition. Comes with Burris XTR mounts and inserts (Allows additional elevation if required) . They come as a set, not splitting...
  10. Freeforester

    Sold: Yukon Photon 5x42 with 2.5x Yukon Doubler Lens

    As above. Fitted with the legendary Marky "Laters, tators" Whiting doubler attachment, and Yukon's own 2.5x doubler lens; also includes a removeable grip shifter on the focus adjustment. Used once only, all lenses immaculate as you'd expect. Original boxes for both scope and doubler. Simple...
  11. dmouland

    Sold: Photon XT 6.5 x 50 NV scope with Tracer 400 LED-RAY IR

    Photon XT 6.5 x 50 NV scope with Tracer 400 LED-RAY IR Excellent condition in original boxes, few months old. Very little use but a great bit of kit and this set-up will set you up for shooting 150 yards plus. Reluctantly selling to fund X-sight Night vision scope, need something with colour...
  12. D

    Product Demonstration Evening 23rd March

    We hope to see a lot of you at our demo evening in Lanarkshire next Wednesday. If you're coming along, let us know what products you're particularly interested in trying out and we'll make sure we have them available.
  13. P

    Sold: Sale/swap. Photon xt 6.5x50 full package

    Bought at the end of December and it's only been out once to be zeroed. Package includes scope, all leads that comes with it, set of high weaver mounts, t38 ir torch and mount and some AA batteries. Looking for £400 will post at cost or do a deal on a o/u game gun or highish mag ffp scope
  14. S

    Scott Country Night Vision Demo Weekend: Free Tickets

    Hi all, tickets are going fast for this event. Lots to see and do for stalkers, vermin controllers and wildlife photographers alike. Minutes off J42 of the M6 at Carlisle. Mike Powell from Sporting Rifle, TV and Radio broadcaster Darren Perks on using Night Vision for his work with the media...
  15. S

    Sporting Rifle Photon Night Vision Review.

    Hello, For those of you interested in Night Vision, Sporting Rifle and Countrymans Weekly have just published reviews of the new Yukon Photon Digital Night Vision. As we advertise with them they have kindly allowed me to publish them on our website. Click the link below to read them online...
  16. S

    Night Vision Demo Tunnel at The Deerstalking Fair, Kelso (pics)..

    Hello all Just to let you know the Scott Country Night Vision Demo Tunnel will be in action across the weekend of The Deerstalking Fair, allowing you to try out the very latest NV kit (at reduced range of course) in complete dark surroundings. Over the weekend their will be a camera crew...

Top