scope

  1. dmouland

    Sold: Delta Titanium HD 2.5 - 15 x 56 IR

    Private sale Delta Titanium HD 2.5 - 15 x 56 Scope Illuminated reticle with settings from very tiny precise dot to a bolder red IR. Reticle 4a s Excellent condition 30mm tube Mounted on a 222 for a couple of months, well looked after, no scratches anywhere. Selling as changing to thermal...
  2. Tom D

    For Sale: Leupold VX6 3-18 X 44 CDS

    I have recently swapped over the scope on my Vartarg to one with dialable turrets. So my leupold VX6 is now for sale. This is a top end Leupold scope, the glass is really good, I can’t see any difference between this and my the S&B Zenith or my new Kahles 318i. It was around £1500 when I bought...
  3. O

    Sold: Meopta Artemis 2000 7X50 Scope

    Anyone who knows these scopes know that they are great stalking scopes - great glass, well made. This one is the 7x magnification, 50mm objective, 1 inch tube, and comes with the amazing No.4B reticle (see images) The spec of the scope can be seen here: Artemis 2000 7x50 | Meopta and here...
  4. N1trox

    Sold: Vortex Viper 6.5-20x50 PA Rifle Scope

    A Vortex Viper 6.5-20x50 PA Rifle Scope with the Dead-Hold BDC reticle (Part Number VPR-M-06BDC) for sale. The scope is in very good condition, there are no ring marks on the tube. There are several small marks on the Windage Turret, please see the attached images. The optics are crisp and...
  5. dmouland

    For Sale: New Issc Spa .17hmr with scope and mod £300

    Ex- demo i.e. new (unfired) ISSC SPA .17hmr Austrian made straight pull New hawke scope New SAK moderator Excellent condition £300.00 Rfd to rfd charge is £25.00 if applicable
  6. dmouland

    For Sale: Cz550 .243, rings, Docter scope £545

    CZ 550 .243 WIN BOLT ACTION -22.5'' BLUED BARREL -WOOD SPORTER STOCK -FLOOR-PLATE MAGAZINE -Docter ZF 6 x 42 26mm tube scope - couple of tiny scuffs to tube but overwise excellent. - 30mm sportsmatch rings -30mm to 26mm ring conversion kit from Brownells -IRON SIGHTS -NOT THREADED -bore...
  7. dmouland

    For Sale: Ruger M77 Bolt action .308 Win with rings and scope £295.00

    RUGER M77 .308 RIFLE 2015 stamped and Bore-scoped -wood stock good dark bluing on a heavy barrel good bore and crown bolt-action comes with rings comes with small nikko scope with ding in windage turret cap (recommend replacing) not threaded Photo's now up £295.00 RFD to RFD available...
  8. dmouland

    Sold: Archer night vision add-on Grade A Gen 3 with accessories inc PBIR £1450

    SOLD Archer NV add-on grade A Gen 3 - no spots, excellent working condition. One scratch on the part where you can add IR. Comes with bayonet attachment, one insert (These brand new from Starlight are £2999) and a PBIR X illuminator (IR) (that was £100 new) £1450 inc delivery (no...
  9. J

    Scope Question - Nickel Marburg Supra

    Hello Everyone, I hope this is ok. I recently came own a Nickel Marbug Supra spotting scope. I'm not a hunter and would like to sell it, but I can't say I know what I would be even be worth. I've seen them go on Ebay for anything from £50 to £250. So I came looking for some expert advice...
  10. Slickshot

    For Sale: S&B 5-25x56 pm2

    Selling my loved pm2. Great condition, boxed & instructions. P4l ret SFP £1700 ono
  11. dmouland

    For Sale: Bushnell Equinox night vision spotter

    Private/commission sale (no return available) Bushnell Equinox z 6 x 50 Night vision spotter with Tracer LED-RAY 400IR £187.50 posted Very good used condition rarely used since new On-board IR but picatinny rail for additional IR Day colour picture with night mode Recording ability if...
  12. dmouland

    For Sale: Nightforce 3-12 x 56 SHV Scope - £575 New

    Brand New boxed Nightforce SHV 3-12 x 56 Scope IHR reticle (non-illuminated) MOA Scope 2nd Focal Plane 30mm tube Nightforce created for the European market. Use one myself, very good scope - clear, good in low light and recoil resistant. Clear cut and simple crosshair design for foxing and...
  13. A

    Sold: Hawke Vantage AO 3x9-50 IR Mil Dot

    Hawke Vantage IR AO 3-9x50 mil dot. Used only a few times. Perfect condition. Come with hawk mounts. Can let you have weaver high or regular dovetails. Let me know which you require. Box infections cloth all included. £72:50 plus postage if your choice. Been on .22 but purchased a photon.
  14. A

    For Sale: Hawk Vantage scope AO 3-9x50 IR mil dot

    Hawke Vantage AO 3-9X50 IR Mil dot. It's used but immaculate condition. Owned a few months and used only a few times. Been on .22. Tried getting it going with archer for rats but wasn't overly compatible so bought a photon. I have two sets on mounts. Hawk Weaver high and hawk dovetail. One set...
  15. dmouland

    Wanted: PULSAR XD75 rifle scope

    Is anyone selling a Pulsar XD75 rifle scope?
  16. dmouland

    Sold: Tier One rings

    Set of Tier one Rings by Optics Warehouse in box 30mm picatinny High £65 Posted rrp was £110
  17. dmouland

    Sold: Night vision Scope Pulsar Argus LRF Gen 2 +

    Pulsar Argus 4 x 60 LRF GEN 2 + NV SCOPE. (Not to be confused with an older Pulsar Phantom unit) Electronic reticle. Gen 2+ tube. Built on rangefinder. Built on IR. Can work well passively without the IR on clear nights. Attaches to a rail. Comes with original boxes, full warranty and...
  18. dmouland

    Sold: Two Tikka stocks - hunter wood and GRS bifrost

    Wood rifle stock from Tikka T3x Hunter, will fit T3 and T3 Tikka £100 delivered Grs Bifrost stock, new and unused, still have box available. Only selling as got too used a temp stock I put on my rifle while waiting on this one. £365 delivered.
  19. D

    For Sale: Swift Premier Scope 3-12x50 30mm Tube

    Great condition scope. Ideal for small rifle. Illuminated and is 30mm tube. Location Wexford, £100 not including postage, good value for money scope. PM/Email for more hoots and any other questions no original box or paperwork.
  20. dmouland

    Sold: Pulsar n355 nv

    Pulsar n355 nv scope. £1000 inc tracked courier. Perfect condition, used 3 times. Very good scope but changing set-ups and only wanted to try it out, hence sale. Comes with original box. Battery charger still wrapped as just used the one for my thermal scope. Please contact if interested.

Top