posting

tika.308

Well-Known Member
there seems to be a bit of a problem when trying to post anything,sometimes it seems to work first time other times it say its not worked so you try again then when it does go and you look at the thread your post is there 3 or 4 times.any ideas whats wrong?im not a computer whizz :lol:
 

basil

Distinguished Member
I`m also experiencing oproblems. Clicking on a subject often brings "cannot display the page"
basil.
 

cervushunter

Well-Known Member
Ah ,
Its not me then :eek: i nearly threw the computer out the door this morning :evil:
Lucky i didn't not been in the best of moods !!! go to classifieds and look at "S & B lens covers wanted" you will see why :eek:
 

JayJay

Well-Known Member
Problems

I'm having the same problems as the rest of you
also sometimes every thing lock up and i have to pull the plug
on the ******* thing to turn it off and start all over again
JJ
 

JAYB

Administrator
Site Staff
It's nothing we have done honest :eek: :eek: If you remember it did this about a year ago, when the hosting company were doing something to their system. I have been looking at another hosting company but am scared witless about losing any content of this one in the transition. The people who know about these things tell me it is a complicated affair.

John
 

Turfer

Well-Known Member
I suspect it has something to do with bandwidth, it usually is.:mad:

Swapping hosting servers is not necessarily that difficult but needs the services of someone who knows their way around the various IT aspects to make it happen pain free. Initially it can work out quite expensive as the IT boys don't like working cheap especially if they know you're experiencing problems in the first instance. :evil:

Try reducing the non using elements of the data base to create operating capacity. Data storage affects band width so I've been informed.
 

docholiday

Well-Known Member
I have two problems, when trying to view a subject it just freezes and sometimes when i click on from my favorites i find i have to log in again,
Doc
 

shootingduckdog

Well-Known Member
probs

This doesnt seem to be getting any better. I have to log in manually every other time and get "page unavailable" about 50% of the time as well :( :( Has it got better for anyone else?
 

buckup

Well-Known Member
I have it on good authority that our site has been sabotaged!

Someone has slipped Ovaltine to the donkey that turns the treadmill :lol:
 

Gurube62

Well-Known Member
JAYB....If you are thinking of moving hosting let me know...the people I use are very good..... family owned business based in Worcester with a UK help desk & Technical team....not expensive either......can't fault them in the 3 years I have used them
 

Gurube62

Well-Known Member
JAYB....If you are thinking of moving hosting let me know...the people I use are very good..... family owned business based in Worcester with a UK help desk & Technical team....not expensive either......can't fault them in the 3 years I have used them
 

Top