Site running again

shootingduckdog

Well-Known Member
nix

nix, same thing with me although I see from some of the posts that some people must have been getting through on and off.
 

basil

Distinguished Member
I`ve just logged on after being taken to that -
Sedo parking domain several times through the day. It`s now pi55ing me off!!
basil.
 

Max

Well-Known Member
Same thing was happening to me over th weekend.

So what the hell is Sedo Domain Parking :confused: :confused: :confused:

Max
 

Nix Niveus

Well-Known Member
It said that this site weren't listed there when I got there which was odd, I thought I might have a browser hijacker but it turns out it's more often a server configuration problem at the other end of the wires.
 

JAYB

Administrator
Site Staff
It's back, I'm glad, there will be a full explanation to follow. However now that it is back, me and my flu are going to bed

John
 

Andy L

Well-Known Member
Rob Mac said:
I'm looking forward to that JAYB.
Rob, I did not realise that you and John were that close. Is it him coming to bed or his flu that you are looking forward to?? :lol:
 

Daemo

Well-Known Member
Welcome back to the site!

How annoying was that!

Glad to see the site up and running again, thought it was just me!

Daemon

:D
 
D

Davie

Guest
I hope now it is running again Jon my site can get back to normal .Ps you can take the trouble makes back also lol :lol: :lol:
 

Rob Mac

Well-Known Member
Hi Andy L

I'm sure John's a very handsome man, but the man-flu may be just a little more than I can handle!

Rob
 

howa243

Well-Known Member
I have tried to access SD on three machines of late two of which have shown the Sedo page. Whilst I am now able to get SD on a different machine the ones that showed the Sedo page still bring that up instead of the SD site. Any ideas how to stop this happening.


Grant
 

1shot1kill

Well-Known Member
go into your internet explorer setup and delete the browsher cache and cookies, that should do it.
any more problems just ask
 

Top