for sale

  1. Tom D

    For Sale: Leupold VX6 3-18 X 44 CDS

    I have recently swapped over the scope on my Vartarg to one with dialable turrets. So my leupold VX6 is now for sale. This is a top end Leupold scope, the glass is really good, I can’t see any difference between this and my the S&B Zenith or my new Kahles 318i. It was around £1500 when I bought...
  2. Deermanagement

    For Sale: Tikka 30.06 M690 Continental

    Excellent condition with a very few rounds. Reload data available for 150g Ballistic Tip and 200g Partitions. The 150's produce close to 0.5 moa whilst the 200 are still within 1 moa. Rifle is original, 3 shot detachable magazine, heavy barrel, no modifications. 30mm Optilocks included that...
  3. Deermanagement

    For Sale: Tikka M590 .243 Win Continental

    Very good condition with a very nice stock. I have only reloaded with easy going rounds, data available for 70g Ballistic Tip, 95g Ballistic Tip and 100g Partitions. I have not checked for a number of years but it will still easily be sub moa with these rounds. Rifle is original, 5 shot...
  4. dmouland

    For Sale: List of Shotguns for sale

    EX-DEMO WEBLEY AND SCOTT RARE SIDELOCK ''SIDE-PLATE'' 20BORE SIDE BY SIDE- 3000 SERIES - 3'' CHAMBERS, MULTICHOKE WITH SET OF CHOKES, DOUBLE TRIGGER, EJECTOR, BEAUTIFUL GRAIN AND PATTERN STRAIGHT-HAND WALNUT STOCK, COLOUR HARDENED REMOVABLE SIDEPLATES - FULL AND DARK AS NEW GLOSS BLUED BARRELS...
  5. dmouland

    For Sale: List of rifles for sale

    NEW BROWNING XBOLT .223REM BOLT ACTION - 20'' THREADED STAINLESS AND FLUTED BARREL, SYNTHETIC STOCK WITH ADJUSTABLE CHEEK PIECE/COMB, MAGAZINE - BRAND NEW £900.00 NEW ISSC SPA .17HMR STRAIGHT PULL MADE IN AUSTRIA - 17.5'' THREADED BLUED BARREL, SYNTHETIC STOCK, 10 SHOT MAGAZINE - BRAND NEW...
  6. xavierdoc

    Sold: Ruger No.1 in 45-70Govt.

    Sold pending funds: Ruger No.1 in 45-70Govt. Sold pending funds: Ruger No.1 in 45-70Govt. This iconic rifle is in excellent condition. It has unusually well-figured wood and has been looked after. The Ruger No.1 is a short, strong action; I found this ideal as a nimble woods rifle. The...
  7. J

    Sold: for sale. leupold ar mod-1 3-9x40 matte mil dot 115390

    hi all, for sale leupold ar mod-1 3-9x40 matte mil dot 115390 comes with box, bikini cover.. V.G.C. £220 ONO inc postage.. please note, this scope is in england at my mates house, if anyone is interested in the item, leave your e mail with me, so my mate can send foto`s to...
  8. dmouland

    Sold: Two Tikka stocks - hunter wood and GRS bifrost

    Wood rifle stock from Tikka T3x Hunter, will fit T3 and T3 Tikka £100 delivered Grs Bifrost stock, new and unused, still have box available. Only selling as got too used a temp stock I put on my rifle while waiting on this one. £365 delivered.
  9. K

    Sold: Webber Q1200 5108007 GAS bbq

    Sold kjf
  10. L

    Sold: Swarovski EL 8.5 x 42 Binos NON range finder Lifetime Warranty model.

    NOW SOLD THANKS m not doing the stalking I was and have decided to sell off a few of my toys. Will add pics later, very nice pair of Crystal clear used binos, not going to say they are perfect, they were used for stalking, but they are in very good order. Lenses are good Be aware they are...
  11. dmouland

    Sold: Browning Xbolt 243 with extra's

    Browning Xbolt .243 win, stainless stalker, stainless barrel and comfortable synthetic stock. Threaded M14 X 1. Comes with a Harris bipod, medium height, non swivel and leather sling. Also has beartooth comb kit with various heights for raised comb, I had it attached for height for a thermal...
  12. A

    Sold: Minox ZX5i 5-25x56 SF PLEX Absehen 66619

    Bought in September 2017, this scope, bought for use on my HMR has seen very little use. Selling to fund a new night vision scope because I dont shoot during the day and the bunnies are sensitive to light so Ive been using my Yukon Photon as a stop gap (taken off my air rifle) instead of the...
  13. M

    Sold: Zeiss Duralyt 3-12x50 NOT illuminated, boxed with paperwork

    Happy New Year. For sale is my Zeiss Duralyt 3-12x50 Ret no 6. for £425 posted in the UK. Optics are perfect and overall excellent condition bar some minor marks from the bikini covers on the objective body as visible in photo. Only ever mounted in optilocks so tube unmarked. Boxed, with all...
  14. CarlW

    For Sale: Hodgdon H4350: 3 unopened tubs

    Three unopened tubs of H4350 for sale. £40 each. Collection only from Herefordshire (WR6). Also, one half-tub of H4350 free to anyone who buys two or more of the full ones.
  15. W

    For Sale: A few bits no longer needed for sale

    Hi Folks, I have a few items that i'm just not using and would like to sell. Falkniven F1 knife with additional custom sheath £100. Excellent condition with two sheaths Fallkniven Slideshow by jeffdummett | Photobucket Oaklands bullet pouch £12 Excellent condition Bullet Pouch Slideshow...
  16. L

    Leeming valley lodge

    Trading on this site requires your paying trade membership. Admin would be grateful if you attended to this before making further attempts at advertising.
  17. B

    Wanted: .243 rifle

    Gents, I am looking for a .243 rifle. Not fussed about a scope and or a moderator as I can sort these myself. I'm looking for a well looked after rifle, not something that's knocked about. Don't want to spend more than £1000 but thought I would see what is out there. I have seen what is...
  18. McKenzie

    Sold: Swarovski 1.7-10x42

    I'm offering my Z6 1.7-10x42 (30mm tube) for sale. I bought it secondhand from someone on here & it's a fantastic light-weight all-round scope. The only reason I'm selling it is that the eye relief (95mm) is just too long for me to comfortably shoot without having my stock extended yet again...
  19. shrek1

    Sold: Swarovski Z6 2.5 -15x56 Gen 2 4A-300 Swarovski Z6 2.5 - 15 x 56 Gen 2 Reticle 4A-300

    Swarovski Z6 2.5 -15x56 Gen 2 4A-300 Swarovski Z6 2.5 - 15 x 56 Gen 2 Reticle 4A-300 Boxed Glass is perfect. £1000 ovno pics to follow

Top