pulsar

  1. R. Macleod & Son

    Sold: S/H PULSAR QUANTUM LITE XQ30V

    S/H PULSAR QUANTUM LITE XQ30V PICTURES TO FOLLOW.
  2. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR THERMION XM38 AND XM50 NOW AVAILABLE FOR PRE ORDER

    PULSAR THERMION XM38 AND XM50 NOW AVAILABLE FOR PRE ORDER. Phone or message for more information. 01862892171
  3. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR AXION KEY XM30 AND XM30 AVAILABLE FOR NEXT DAY DELIVERY

    PULSAR AXION KEY. Models: Axion key XM30 Axion XM30 ONE LEFT Axion XM38 Sold out Contact for more information. R. Macleod & Son 01862892171 07954109314
  4. R. Macleod & Son

    Sold: Pulsar Trail XQ38 now only £2500.00

    Pulsar Trail XQ38 now only £2500.00 only one available. Call or message for more information. R. Macleod & Son
  5. R. Macleod & Son

    Sold: PULSAR TRAIL XP50 NOW ONLY £3600.00 ONE AVAILABLE

    PULSAR TRAIL XP50 ONLY £3600.00 ONE AVAILABLE FOR MORE INFORMATION PHONE OR MESSAGE ON HERE R. MACLEOD & SON 01862892171
  6. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR DIGISIGHT ULTRA N450 NOW IN STOCK FOR NEXT DAY DELIVERY

    PULSAR DIGISIGHT ULTRA N450 NOW IN STOCK For more information phone on 01862892171 or message on here. R. Macleod & Son
  7. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR DIGISIGHT ULTRA N455 EXPECTED MARCH

    PULSAR DIGISIGHT ULTRA N455 EXPECTED MARCH ESTIMATED RRP: £1349.00 PRICING SHOULD BE AVAILABLE VERY SOON. TO REGISTER INTEREST PLEASE SEND US A MESSAGE OR CALL AND WE WILL LET YOU KNOW PRICES AS SOON AS THEY BECOME AVAILABLE. 01862892171
  8. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR ACCOLADE XP50, XQ38 AND LRF VERSIONS IN STOCK FOR NEXT DAY DELIVERY

    PULSAR ACCOLADE XP50 IN STOCK FOR NEXT DAY DELIVERY Message or phone for pricing. R. Macleod & Son 01862892171
  9. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR HELION XQ50 IN STOCK FOR NEXT DAY DELIVERY

    PULSAR HELION XQ50 BACK IN STOCK FOR NEXT DAY DELIVERY PHONE OR MESSAGE FOR PRICES. R. MACLEOD & SON Shop: 01862892171 Mob: 07954109314
  10. R. Macleod & Son

    For Sale: PULSAR TRAIL LRF XQ38 AND XP50 NOW IN STOCK FOR NEXT DAY DELIVERY

    PULSAR TRAIL LRF XQ38, XQ50 AND LRF XP50 in stock. PHONE NOW FOR PRICES. R. MACLEOD & SON 01862 89 2171
  11. R. Macleod & Son

    Sold: PULSAR DIGISIGHT ULTRA N355 SPECIAL OFFER

    Pulsar Digisight ultra N355 Message on here or phone on 01862892171 for prices, only one unit available.
  12. R. Macleod & Son

    Sold: Pulsar Trail XQ50 and XQ38 WITH OVER 10% of RETAIL PRICE

    Pulsar Trail XQ50, XQ38 and XP50 heavily discounted Phone on 01862892171 or message on here for prices
  13. R. Macleod & Son

    Sold: PULSAR QUANTUM LITE IN STOCK!

    Pulsar Quantum Lite XQ30V in stock! Phone for prices on 01862892171 or message us on here.
  14. SaOsborne

    For Sale: FLIR LS-XR Thermal handheld Spotter

    For Sale is my Thermal spotter, this has been a fantastic spotter, replaced this year due to a damaged lens and needing a TI unit quickly. I have just had the lens replaced by FLIR Sweden at a cost of £300. The camera is in excellent used condition and comes with its origional packaged...
  15. R. Macleod & Son

    Sold: Pulsar quantum lite in stock

    Pulsar Quantum lite XQ23V and XQ30V in stock CONTACT NOW FOR FREE NEXT DAY DELIVERY AND PRICE MATCH PROMISE. 01862892171
  16. P

    For Sale: Pulsar Digisight N870 LRF on Anschutz 1517 in 17HMR & MOD and picitanny

    Only for sale as Estate I managed has been sold off so having a clear out as no longer need these items. Pulsar in excellent condition and used around ten times. I purchased it new from Scott Country. Anschutz is deadly accurate. A few bruises and some glue on surface in places from when I...
  17. dmouland

    Wanted: PULSAR XD75 rifle scope

    Is anyone selling a Pulsar XD75 rifle scope?
  18. kimh

    For Sale: Pulsar digisight

    **SOLD** n550 extra IR on side Sony x1.7 double lens leads and battery chargers **SOLD** £300.00 and posted...
  19. dmouland

    Sold: Pulsar n355 nv

    Pulsar n355 nv scope. £1000 inc tracked courier. Perfect condition, used 3 times. Very good scope but changing set-ups and only wanted to try it out, hence sale. Comes with original box. Battery charger still wrapped as just used the one for my thermal scope. Please contact if interested.
  20. D

    For Sale: Pulsar XQ30V Quantum Lite Thermal Spotter

    I'm selling a perfect condition XQ30V spotter. It's an absolutely awesome piece of kit for the money. I'm only selling as I have another. Comes with 1 spare battery, box, cables, charger, neck sling and the warranty is transferable from the place it was originally bought. The batteries last for...

Top