rings

  1. dmouland

    Sold: Warne QR 30mm rings SOLD

    Used Warne QR rings for 30mm tube scopes. Low height, possibly medium. Good overall condition (including the screw heads) for a good price. Sold as seen in the photographs. Suitable for picatinny/weaver style bases and rails. £35.00 posted UK-wide :)
  2. dmouland

    For Sale: Ruger M77 Bolt action .308 Win with rings and scope £295.00

    RUGER M77 .308 RIFLE 2015 stamped and Bore-scoped -wood stock good dark bluing on a heavy barrel good bore and crown bolt-action comes with rings comes with small nikko scope with ding in windage turret cap (recommend replacing) not threaded Photo's now up £295.00 RFD to RFD available...
  3. M

    For Sale: Tikka t3 25mm warne scope mounts with stop pin

    As above, changed set up to rail now so these are no longer required. very good condition. 25mm tube diameter, High (rated to 50-56mm objective i believe although i only used with 50mm objective lens) £50 inc postage ono. Many thanks
  4. dmouland

    Sold: Tier One rings

    Set of Tier one Rings by Optics Warehouse in box 30mm picatinny High £65 Posted rrp was £110
  5. dmouland

    Sold: Blaser saddle/rings 30mm r93 r8

    Blaser saddle mount/rings for R93 and R8. 30mm rings. Excellent condition £275.00 inc postage Sold my Blaser r93 and now these need to go.
  6. I

    For Sale: Scope rings various

    Hi again. I’m having a clear out of stuff just taking up space so I’ve got all these scope rings to sell. So here goes no.1 UTG Leapers 30mm medium mounts with 1 inch inserts £15.00 No2. Warne 1inch quick detachable medium I think £40.00 sold to jonty h no.3 30mm low mounts £8.00 next photo...
  7. xavierdoc

    For Sale: Ruger and Leupold Rifleman 1 inch mounts

    For sale, Used: Ruger 1" blued mounts. Cosmetically as shown- some scratching to underside of base of one mount, does not affect function and not visible once mounted. £45 NOW £40 posted UK Leupold Rifleman 1inch Mounts, High, Weaver/Picatinny, Aluminium. £20 NOW £15 posted UK
  8. Z

    Wanted: Sako Quick Detachable Mounts/Rings

    Hi all, I've got a 30mm tube scope with a 56mm objective to go onto a Sako 75 III action. I'm after something a bit different from normal Optilocks. Does anyone have either: Leupold Quick Release bases like these: Leupold 2-Piece Quick-Release Scope Base Sako Not worried about whether matte...
  9. Z

    Anyone recognise these mounts?

    These came off a Sauer 202. Think that I was told they were Apel. Does anyone recognise them? All best, Z.
  10. dmouland

    Sold: Burris Zee rings 30mm

    Burris Zee mounts for 30mm tube scopes. I believe these are low. Can mount a Weaver or Picatinny rail. Selling for £35 inc postage. (They retail at £60.)
  11. S

    Wanted: Sako Optilock 34mm (Lo) Rings

    Be pleased to hear if anyone had a set of these for sale
  12. Z

    Sako Quick Detachable Mounts/Rings

    Hi all, Having recently had Leupold QR mounts/rings on a rifle, I was exceptionally impressed with their repeatability and return to zero. As I have Sakos on the whole, I wondered if anyone had any experience with the Optilock QR mounts which I don't think I have seen before? I remember a...
  13. W

    Sold: Optilock rings and bases

    I have 1 inch Phosphate Optilock rings and bases for sale. Bases are for picatinny I think (see pictures) Rings £45 and bases £35 Also have Stainless Optilock bases for a SAKO I think, they are tapered and I reckon they may be two front bases but not sure, £25 Thank
  14. Virbius

    Sold: Sako Optilock Weaver (Picatiny) bases and medium rings

    Hi, I have for sale blued Sako Weaver (Picatinny) bases and medium 30mm rings complete with plastic inserts and keys. In excellent condition, £90.00 for the set delivered to mainland UK.
  15. Krabryn

    Sold: Ziegler ZP Lock Base Hook & Lock Foot Rings

    A rare opportunity to acquire a magnificent pair of blacked sets of items in as new condition, 30 mm diam’ hooked rings, BH bases for Sauer or similar rifles. The Ziegler mount is a best quality German made scope mount featuring instant removal of the scope but with no loss of zero guaranteed...
  16. handsomebob

    Sold: Nightforce 30mm Steel X-Treme Duty Rings

    Nightforce 30mm Steel Rings X-Treme Duty - Rings 30mm (Steel) | Riflescopes Sport Optics | Nightforce Optics, Inc. They were on my Surgeon holding a 56mm Nightforce but I no longer have this. £90 posted to your door Cheers, Phil
  17. handsomebob

    Sold: Nightforce 30mm Steel X-Treme Duty Rings

    Nightforce 30mm Steel Rings X-Treme Duty - Rings 30mm (Steel) | Riflescopes Sport Optics | Nightforce Optics, Inc. They were on my Surgeon holding a 56mm Nightforce but I no longer have this. £90 posted to your door Cheers, Phil
  18. longrangenut

    Seekins Precision mounts

    Hi does any1 know of any dealers for Seekins Precision mounts im looking to get 34mm 1"high 6/4 screw cap but cant find them anywhere maybe some of you guys out there can help me out as to who might be able to supply me with these? Thanks in advance on replies longrangenut.
  19. S

    Opti-lok rings wanted

    Has anyone got any 25mm rings and inserts, blued for opti-lok mounts?

Top