swarovski

  1. R. Macleod & Son

    For Sale: S/H HABICHT 6-24X50 TDS-4

    S/H SWAROVSKI HABICHT 6-24X50 TDS-4 IN EXCELLENT CONDITION WITH BOX AT £995.00 R. MACLEOD & SON 01862 892171
  2. R. Macleod & Son

    For Sale: EX DEMO SWAROVSKI CL COMPANION 10X30 ONLY £460.00

    EX DEMO SWAROVSKI CL COMPANION 10X30 BLACK CATEGORY 3 ONLY £460.00 These binoculars are in as new condition and come with a ten year warranty from Swarovski. For our complete ex demo range check out our website: RMacleod - The Scottish Firearms and Optical Dealer For more information call or...
  3. R. Macleod & Son

    Sold: S/H Swarovski Z6i 2.5-15x56 BT

    S/H Swarovski Z6i 2.5-15x56 BT 4A-I in very good condition and lenses are excellent at £1295.00 PM for photos? R. Macleod & Son 01862892171
  4. R. Macleod & Son

    For Sale: Swarovski el range

    Swarovovski EL Range in stock. Contact now for our best price. 01862892171
  5. Cawdor118

    Swarovski EL Range v New Zeiss RF

    Has anyone completed a side by side comparison of the above in 10X42? Interested to hear how they compare.
  6. R. Macleod & Son

    For Sale: Swarovski ds 5-25x52

    Swarovski ds 5-25x52 now in stock! Phone now on 01862892171 for more information!
  7. G

    For Sale: Swarovski 8x56 scope

    One small mark on tube, otherwise A1 condition. £500
  8. Cawdor118

    For Sale: Swarovski EL Range 10x42 Gen2

    Swarovski EL Range - Gen2 10x42 Lenses are perfect. Very light use - slight marks on the hinges as per most second hand Swarovski Binos. All paperwork and Box included. Perfect working order. These were New - £2349 These - £1750 posted
  9. R

    Sold: Swarovski Habicht 6x42 & rings

    A Swarovski 6 x 42. Reticle is a 7a Comes with adjustable mounts for a weaver type bases. The turret caps have had a bit of colour worn off them in places (see photos) but the glass is in perfect condition. £300, to include the rings and postage (to mainland addresses).
  10. Stringer

    Sold: Swarovski 8 x 50 Habicht Scope

    Excellent condition Boxed but no bikini covers. 4A reticule. Struggling to upload photos but can be PM'd if required £450 posted
  11. Cawdor118

    Sold: Swarovski Z6i 2.5-15x56 BT 4ai Gen2

    Swarovski Z6i Generation 2 2.5-15x56 with Ballistic turret Great condition No marks on lenses Great conditon 4ai reticle Ring Mount Box, reciepts and paperwork come with scope. Selling due to wanting to fund another project. Blaser mount and Swarovski covers also available for sale as a...
  12. R

    Sold: Swarovski X5i, 5-25x56

    Swarovski X5i scope. Details: Plex reticle; 1/8 MOA Unmarked, and in very good condition. It has seven years on the warranty. Reason for sale: I didn't really use it that much. I don't do enough long-range work to justify keeping it. New price (04/04,2018): £1730, including postage (down from...
  13. Blaser243

    For Sale: Zeiss Diavari Z 3-12x56

    Upgrading some of my kit, so this has to go. In very good condition. There are some minor marks to the tubes, no crimping - it's always been in the same set of Blaser rings (which are not for sale). 30mm tube. 4A reticle. Lenses are very good. Flip up lens cover included. Was their top of...
  14. Lukesterz

    A Scottish trip to remember - Part 1

    Back in November I happened to mention to the boss if he had any contacts in Scotland for hind shooting. Within an hour I had two days booked for the end of January, along with accomodation and the boat from Northern Ireland. The destination was Glen Clova. I had also mentioned to a Scottish...
  15. Cawdor118

    Swarovski v Zeiss - Ease of sight picture

    I was out today with my 2.5-15x56 Z6i and my mates Zeiss Victory HT 3-12x56 - with both scopes set at 8 power neither of us could see a discernable difference in picture quality or contrast. The Swarovski did seem to have a better (finer) reticle however both of us agree that the Zeiss is far...
  16. S

    Wanted: Swarovski CTC 30x75 Spotting Scope

    Would like to find a good example. Please 'PM' me with any offers.
  17. Psjunkie

    Sold: Swarovski 6x42

    Swarovski 6x42 Nova Steel 1" - 25.4mm Tube Immaculate glass Tube showing signs of use not abused and in good condition for age, slight dink in objective housing been sat on top of my .22lr for past 3 years and works perfectly £200 inc RM Signed delivery
  18. S

    Sold: Swarovski Z6 2.5-15x56 Gen2 HD 4A reticule

    2 years old, virtually unused & so in immaculate condition - optics perfect & no dings or ring marks. Comes with box, original paperwork & bikini covers. Covered by the balance of Swarovski's standard 10 year warranty. Prior inspection is welcome (Oxford) as would be cash on collection...
  19. A

    That New Swaro scope...Does it Exist?

    Hi, just wondering if the new Swaro DS scope Exists, only seen the promo video but nothing else. Has anyone seen through one? Never seen a live review of an actual scope, Nothing on line. I thought the press would be testing it to KM ranges......But Nothing.....anyone know any better? Cheers
  20. T

    Sold: Swarovski SLC Binoculars

    Swarovski SLC 8x30 Binoculars for sale. I bought these new in 2011 from Cluny at the Scone Game Fair. I'm selling because i've just upgraded to rangefinders. I thought about keeping them but i just can't justify having two nice pairs of binos. These are lovely and lightweight - you hardly...

Top